Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Partners

Bij elke complexe letselschadezaak zetten wij ons, samen met onze partners, maximaal in voor een optimaal resultaat

Andriessen Expertise is het grootste onafhankelijk letselschade-expertisebureau op het gebied van de waardering en afwikkeling van complexe letselschades. Andriessen Expertise werkt in opdracht van aansprakelijke partijen en hun makelaars en verzekeraars in Nederland, België en het grensgebied met Duitsland.

NXT Expertise is een onafhankelijk letselschade-expertisebureau dat voor aansprakelijke partijen en hun makelaars en verzekeraars onderzoek verricht naar de toedracht van ongevallen en de letselschade als gevolg daarvan. Zij inventariseert en wikkelt zaken vlot af.

Erasmus School of Law is een internationaal georiënteerde faculteit, maar met hart en ziel geworteld in Rotterdam. Broedplaats voor academisch talent in de rechtswetenschap, de criminologie en het fiscaal recht. Partner van de rechtspraktijk, overheid en het bedrijfsleven, de kunstwereld en wetenschap. Onderwijs en onderzoek op hoog niveau.

Sinds 2020 is de Andriessen Expertise Groep als partner verbonden aan de masteropleiding Aansprakelijkheid & Verzekering van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. Ze vormen een netwerk van partners dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken. Andriessen Expertise neemt met MVO Nederland een aandeel in de nieuwe economie en maakt zo het bedrijf toekomstbestendig.

De Nieuwe Businessagenda van MVO Nederland toont ze de snelste route naar de nieuwe economie. MVO Nederland ondersteunt die agenda door innovatie met onverwachte samenwerkingen mogelijk te maken. En door belangenbehartiging bij overheden en financiers de juiste condities te creëren in Nederland en Europa.

Als je lijf niet functioneert zoals je gewend bent, kan dat een enorme impact hebben op je leven. Van de ene op de andere dag voel je je kwetsbaar en afhankelijk. Juist daarom is een goede begeleiding van een letselschadeslachtoffer heel belangrijk. Bij ons kun je terecht voor medische, rekenkundige, arbeidsdeskundige en herstelgerichte ondersteuning. Wij geloven daarbij in een persoonlijke en activerende aanpak, waarbij de betrokkene zelf zo veel mogelijk de regie krijgt over het herstel.

Wij vinden het belangrijk dat alle betrokkenen aan het einde van het traject het gevoel hebben dat ze zijn gehoord en dat hun input van belang is geweest om tot de beste afwikkeling te komen. Wij leveren dan ook zo veel mogelijk een persoonlijke aanpak.

Het Nederlands Bureau is verantwoordelijk voor schades die in Nederland door buitenlandse motorrijtuigen worden veroorzaakt. Wij zien er op toe dat deze behandeld worden naar het Nederlands recht. Veroorzaakt een Nederlands voertuig in andere, bij het groene kaartensysteem aangesloten landen, schade? Dan staat het Nederlands Bureau garant voor de betaling daarvan.

Daarnaast is het Nederlands Bureau aangewezen als informatiecentrum, zoals beschreven in de Wam. In die hoedanigheid kunnen wij belanghebbenden informeren over de buitenlandse verzekeraar van een motorrijtuig en bijbehorende vertegenwoordiger in Nederland.