Over ons

Wij nemen de zorgen van onze klanten uit handen door internationale schadeclaims met zorg en slagvaardig te behandelen

Onze missie

Wij zijn experts die elke dag de zorgen van onze klanten uit handen nemen door deskundig grensoverschrijdende schade te behandelen. 

AVUS Nederland is gespecialiseerd in de behandeling van internationale schadeclaims die zijn ontstaan uit grensoverschrijdende ongevallen. Wij zetten daarbij onze kennis van het Nederlands recht in, onze talenkennis en ons eigen lokale netwerk. Tevens kunnen wij gebruik maken van het internationale netwerk van AVUS Worldwide Claimservice. 

Wij zijn de vertegenwoordiging van AVUS Worldwide Claimservice in Nederland, een schaderegelingsgroep met een internationaal netwerk van 150 vertegenwoordigingen die sinds 1960 uitblinkt in de behandeling van internationale schadegevallen. 

U kunt erop vertrouwen dat de deskundige en efficiënte behandeling van uw internationale schadeclaim bij ons in de beste handen is.

Kundige en snelle schadeafwikkeling

AVUS Worldwide Claimservice wordt in Nederland vertegenwoordigd door Andriessen Expertise onder de naam AVUS Nederland. AVUS is een Europese schaderegelingsgroep opgericht in 1960, die voornamelijk Europese verkeersschaden afwikkelt.

Wij behandelen dagelijks internationale schadeclaims, zowel materieel als letsel. Het betreft vooral schadeclaims die ontstaan uit grensoverschrijdende verkeersongevallen.

Wij zetten onze eigen kennis van het Nederlands Recht in, alsmede onze talenkennis en ons eigen lokale netwerk. Tevens kunnen wij steeds gebruik maken van het internationale netwerk van AVUS Worldwide Claimservice. Hiermee dragen wij bij aan een juiste en snelle schadeafwikkeling over de landsgrenzen.

Als klant kunt u erop vertrouwen dat de deskundige en efficiënte behandeling van uw internationale schadeclaim bij ons in de beste handen is.

Management

De dagelijks leiding van AVUS Nederland is in handen van het management:

Inge sanders

Manager AVUS Nederland

Ton Keulen

Claims & Kwaliteit Manager AVUS Nederland

Robert Bethlem

Finance & Administration

T073 - 6928316

Marita Blommestein

Finance & Administration

T073 - 6928318

Financiële administratie

De financiële afwikkeling van schade wordt verzorgd door

Andriessen Expertise Groep

De Andriessen Expertise Groep wordt gevormd door de labels Andriessen Expertise, NXT Expertise (voorheen SRB-Rasenberg) en AVUS Nederland.

Het familiebedrijf is in 1991 opgericht door Rob Andriessen en wordt inmiddels geleid door zijn zoon Robert Andriessen. De groep verzorgt voor aansprakelijke of aansprakelijkgestelde partijen, dan wel hun assurantiemakelaars of verzekeraars, alle diensten op het gebied van personenschade en is daarmee een full-service partner.

Andriessen Expertise

Andriessen Expertise is het grootste zelfstandige en onafhankelijke personenschade-expertisebureau van Nederland. Andriessen Expertise werkt in Nederland, België en het grensgebied met Duitsland.

NXT Expertise

NXT Expertise richt zich binnen de Groep op de minder complexe vormen van personenschade en detachering.