Zoek
Sluit dit zoekvak.

Carrière

Een carrière vol uitdaging en met aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wat kun je verwachten?

AVUS Nederland maakt deel uit van de Andriessen Expertise Groep, het grootse onafhankelijke expertisekantoor op het gebied van de beoordeling en afwikkeling van complexe letselschadezaken. Wij zijn een familiebedrijf waar inlevingsvermogen, kwaliteit en betrouwbaarheid sinds 1991 centraal staan. 

Jij gaat een belangrijke rol spelen binnen onze organisatie en in het leven van onze klant. Om deze rol te kunnen invullen, bieden wij jou natuurlijk de handvatten en mogelijkheden om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen. 

Wij hebben een informele bedrijfscultuur met open en korte communicatielijnen, waar we intensief samenwerken met alle labels binnen de Andriessen Expertise Groep en waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Voor jouw ideeën is voldoende ruimte en ook voor kritische feedback staan wij altijd open. Je komt te werken in het World Trade Center, midden in het hart van bruisend Rotterdam. En tot slot kun je rekenen op een gezonde hoeveelheid gezelligheid en humor die ook bij ons familiebedrijf hoort. 

Wat verwachten wij van jou?

Binnen ons vakgebied is het belangrijk dat internationale verkeers- en aansprakelijkheidschaden efficiënt en kundig worden behandeld. Dit vraagt van jou het vermogen om snel en zelfstandig te kunnen schakelen, helder te communiceren met buitenlandse en binnenlandse betrokkenen en doelgericht te handelen. Een gedegen interne opleiding staat klaar om jou tot deze professional te maken indien de ervaring nog ontbreekt. Kennis van één of meerdere vreemde talen is een vereiste. Kennis van de Duitse taal is hierbij een pré.

Wil jij je maximaal inzetten voor opdrachtgevers en klanten? Ben je leergierig, ga je graag uitdagingen aan in plaats van ze uit de weg te gaan en bezit je een flinke portie lef en wil je groeien? Dan zoeken wij jou.

Openstaande vacatures

INTERNATIONAAL SCHADEBEHANDELAAR MATERIEEL

Vacatures bij Andriessen Expertise en NXT

NXT

Letselschade-expert

Andriessen Expertise

Personenschade- en Aansprakelijkheidsexpert

Een sollicitatie bij ons

Een sollicitatie verloopt meestal als volgt:

Reactie binnen vijf werkdagen
Jouw sollicitatie verdient een snelle reactie. Daarom ontvang je in ieder geval binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

Assessment
Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een online assessment die je gewoon thuis kunt doen.

Kennismaking
In een eerste gesprek willen we graag met jou kennismaken en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vervolggesprek
In het vervolggesprek zetten we de puntjes op de i en bespreken we de vragen die er nog zijn. Zo wordt helder waar we beiden aan beginnen.

Overeenkomst
Als we samen hebben besloten dat jij bij ons komt werken, dan bieden wij jou een arbeidsovereenkomst aan waar alle afspraken in staan over het werken bij AVUS Nederland.

Solliciteren

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Inge Sanders op +31 (0)6-13492844 of via i.sanders@avusnederland.nl